Makelaars in Mierlo

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Mierlo, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 20 makelaars actief geweest in Mierlo. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Mierlo helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Mierlo.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Mierlo zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Mierlo afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 522.000
 • Gemiddelde verkooptijd 38
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -119.000
 • Aantal transacties 72
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Mierlo
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Mierlo

In Mierlo is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 516.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -119.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Mierlo.

Bij de verkoop van een huis in Mierlo is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 132 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 516.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Mierlo. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Mierlo weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 522.000.

Het meest voorkomende energielabel in Mierlo is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Mierlo. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Mierlo

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Mierlo? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Mierlo. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Wouter Damen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Mierlo, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Mierlo.

Populaire buurten in Mierlo

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Mierlo? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Mierlo. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Mierlo

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 494.000
  Woningen verkocht
  64
 • 2. Verspreide huizen Mierlo

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 747.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Mierlo

In Mierlo zijn de afgelopen maand 72 woningen verkocht. Makelaar Wouter Damen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Mierlo.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Rederijklaan 34 CATO MAKELAARS - LUXEVASTGOED.NL € 2.000.000
Bospad 4 Frank Gruintjes Makelaars € 1.450.000
Eendenpoel 4 Aelmans Woningmakelaars BV € 1.150.000
Boslaan 11 Best Intermediair Groep € 968.000
Haagwinde 16 ERA Focus Makelaars € 897.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Mierlo

Hoeveel makelaars zijn er actief in Mierlo?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 20 makelaars actief geweest in Mierlo. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Mierlo.

Wat kost een makelaar in Mierlo?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Mierlo is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Mierlo van € 5.200 tot € 6.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Mierlo?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Mierlo zijn € 2.600 a € 3.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Mierlo?

+

De meest verkopende makelaar van Mierlo is Wouter Damen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Mierlo zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Mierlo?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Mierlo aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Mierlo.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!