Meneer de Makelaar

Meneer de Makelaar is een makelaar gevestigd in Eindhoven. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Meneer de Makelaar hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Meneer de Makelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Eindhoven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Meneer de Makelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Meneer de Makelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 439.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 67.000
  • Aantal transacties 49
Meer informatie over Meneer de Makelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Meneer de Makelaar verkoopt

Meneer de Makelaar is het meeste actief in Eindhoven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Meneer de Makelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Meneer de Makelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Eindhoven 27 € 418.000
Mierlo 9 € 468.000
Nuenen 2 € 560.000
Amsterdam 2 € 568.000
Groningen 1 € 260.000

Type woningen die Meneer de Makelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Meneer de Makelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Meneer de Makelaar het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
2 onder 1 kapwoning
16%
vrijstaande woning
10%
hoekwoning
9%
portiekflat
9%
galerijflat
5%
geschakelde woning
5%
eindwoning
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Meneer de Makelaar

Wat kost Meneer de Makelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Meneer de Makelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Meneer de Makelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Meneer de Makelaar actief?

+

Meneer de Makelaar heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Eindhoven, Mierlo, Nuenen, Amsterdam en Groningen.

In welk prijssegment is Meneer de Makelaar actief?

+

Meneer de Makelaar is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Meneer de Makelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 439.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Eindhoven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Eindhoven en vergelijkbaar is aan Meneer de Makelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!