Frank Gruintjes Makelaars

Frank Gruintjes Makelaars is een makelaar gevestigd in Mierlo. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Frank Gruintjes Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Frank Gruintjes Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Mierlo en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Frank Gruintjes Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Frank Gruintjes Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 503.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 170.000
  • Aantal transacties 27
Meer informatie over Frank Gruintjes Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Frank Gruintjes Makelaars verkoopt

Frank Gruintjes Makelaars is het meeste actief in Mierlo. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Frank Gruintjes Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Frank Gruintjes Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Mierlo 13 € 527.000
Geldrop 6 € 407.000
Helmond 4 € 427.000
Eindhoven 2 € 435.000
Heeze 1 € 1.250.000

Type woningen die Frank Gruintjes Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Frank Gruintjes Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Frank Gruintjes Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
42%
2 onder 1 kapwoning
31%
vrijstaande woning
19%
portiekwoning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Frank Gruintjes Makelaars

Wat kost Frank Gruintjes Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Frank Gruintjes Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Frank Gruintjes Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.800.

Waar is Frank Gruintjes Makelaars actief?

+

Frank Gruintjes Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Mierlo, Geldrop, Helmond, Eindhoven en Heeze.

In welk prijssegment is Frank Gruintjes Makelaars actief?

+

Frank Gruintjes Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Frank Gruintjes Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 503.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 9.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Mierlo

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Mierlo en vergelijkbaar is aan Frank Gruintjes Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!