DG Vesta

DG Vesta is een makelaar gevestigd in Eindhoven. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt DG Vesta hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. DG Vesta is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Eindhoven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DG Vesta. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij DG Vesta zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties DG Vesta in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 373.000
  • Gemiddelde verkooptijd 62
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over DG Vesta
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar DG Vesta verkoopt

DG Vesta is het meeste actief in Eindhoven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DG Vesta woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DG Vesta ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Geldrop 3 € 382.000
Den-Bosch 2 € 349.000
Eindhoven 2 € 334.000
Utrecht 1 € 475.000

Type woningen die DG Vesta verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DG Vesta diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DG Vesta het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
hoekwoning
33%
2 onder 1 kapwoning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DG Vesta

Wat kost DG Vesta bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DG Vesta voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DG Vesta je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is DG Vesta actief?

+

DG Vesta heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Geldrop, Den-Bosch, Eindhoven en Utrecht.

In welk prijssegment is DG Vesta actief?

+

DG Vesta is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DG Vesta actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 373.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Eindhoven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Eindhoven en vergelijkbaar is aan DG Vesta. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!