Makelaars in Sint Odiliënberg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Sint Odiliënberg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 15 makelaars actief geweest in Sint Odiliënberg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Sint Odiliënberg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Sint Odiliënberg.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Sint Odiliënberg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Sint Odiliënberg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 333.000
 • Gemiddelde verkooptijd 65
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 56.000
 • Aantal transacties 24
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Sint Odiliënberg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Sint Odiliënberg

In Sint Odiliënberg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 482.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 56.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Sint Odiliënberg.

Bij de verkoop van een huis in Sint Odiliënberg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 141 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 482.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Sint Odiliënberg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Sint Odiliënberg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 333.000.

Het meest voorkomende energielabel in Sint Odiliënberg is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Sint Odiliënberg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Sint Odiliënberg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Sint Odiliënberg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Sint Odiliënberg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hendriks Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Sint Odiliënberg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Sint Odiliënberg.

 • Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 276.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 420.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  226 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 357.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 423.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Sint Odiliënberg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Sint Odiliënberg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Sint Odiliënberg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Sint Odiliënberg

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 312.000
  Woningen verkocht
  12
 • 2. Sint Odilinberg

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 293.000
  Woningen verkocht
  6
 • 3. Buitengebied Sint Odiliënberg

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 362.000
  Woningen verkocht
  3
 • 4. Reutje

  Verkooptijd
  226 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 357.000
  Woningen verkocht
  2
 • 5. Lerop

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 700.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Sint Odiliënberg

In Sint Odiliënberg zijn de afgelopen maand 24 woningen verkocht. Makelaar Hendriks Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Sint Odiliënberg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Leropperweg 25 M3 Makelaars & Taxateurs € 700.000
Eikenlaan 34 Maat Makelaars € 525.000
Schaapsweg 50 Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs € 469.000
Thorbeckestraat 1 Maasstreek Makelaardij BV € 395.000
Platanenlaan 4 Mijnhuisverkoopikzelf.nl € 395.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sint Odiliënberg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Sint Odiliënberg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 15 makelaars actief geweest in Sint Odiliënberg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Sint Odiliënberg.

Wat kost een makelaar in Sint Odiliënberg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Sint Odiliënberg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Sint Odiliënberg van € 3.300 tot € 4.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Sint Odiliënberg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Sint Odiliënberg zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Sint Odiliënberg?

+

De meest verkopende makelaar van Sint Odiliënberg is Hendriks Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Sint Odiliënberg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Sint Odiliënberg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Sint Odiliënberg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Sint Odiliënberg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!