Allure Makelaardij

Allure Makelaardij is een makelaar gevestigd in Roermond. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Allure Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Allure Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Roermond en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Allure Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Allure Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Allure Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 748.000
  • Gemiddelde verkooptijd 77
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Allure Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Allure Makelaardij verkoopt

Allure Makelaardij is het meeste actief in Roermond. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Allure Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Allure Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Posterholt 1 € 1.125.000
Haelen 1 € 745.000
Roermond 1 € 375.000

Type woningen die Allure Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Allure Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Allure Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Allure Makelaardij

Wat kost Allure Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 7.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 11.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Allure Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Allure Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.700 en de € 5.600.

Waar is Allure Makelaardij actief?

+

Allure Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Posterholt, Haelen en Roermond.

In welk prijssegment is Allure Makelaardij actief?

+

Allure Makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Allure Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 748.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Roermond

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Roermond en vergelijkbaar is aan Allure Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!