Makelaars in Maasbracht

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Maasbracht, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 18 makelaars actief geweest in Maasbracht. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Maasbracht helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Maasbracht.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Maasbracht zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Maasbracht afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 348.000
 • Gemiddelde verkooptijd 55
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -7.000
 • Aantal transacties 49
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Maasbracht
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Maasbracht

In Maasbracht is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 376.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -7.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Maasbracht.

Bij de verkoop van een huis in Maasbracht is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 376.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Maasbracht. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Maasbracht weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 348.000.

Het meest voorkomende energielabel in Maasbracht is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Maasbracht. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Maasbracht

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Maasbracht? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Maasbracht. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Damen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Maasbracht, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Maasbracht.

Populaire buurten in Maasbracht

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Maasbracht? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Maasbracht. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Maasbracht

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 341.000
  Woningen verkocht
  43
 • 2. Brachterbeek

  Verkooptijd
  91 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 401.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Maasbracht

In Maasbracht zijn de afgelopen maand 49 woningen verkocht. Makelaar Damen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Maasbracht.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Breerstraat 11 Michel NVM Makelaars en Taxateurs € 595.000
Hagenaarpark 1 Maasstreek Makelaardij BV € 549.000
Stationsweg 48 Marc Merry Makelaardij € 548.000
Oranjelaan 34 Marc Merry Makelaardij € 495.000
Echterstraat 19 Maasland Makelaardij € 485.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Maasbracht

Hoeveel makelaars zijn er actief in Maasbracht?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 18 makelaars actief geweest in Maasbracht. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Maasbracht.

Wat kost een makelaar in Maasbracht?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Maasbracht is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Maasbracht van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Maasbracht?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Maasbracht zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Maasbracht?

+

De meest verkopende makelaar van Maasbracht is Damen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Maasbracht zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Maasbracht?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Maasbracht aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Maasbracht.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!