Makelaars in Amstenrade

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Amstenrade, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Amstenrade. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Amstenrade helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Amstenrade.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Amstenrade zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Amstenrade afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 297.000
 • Gemiddelde verkooptijd 73
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 7.000
 • Aantal transacties 14
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Amstenrade
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Amstenrade

In Amstenrade is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 300.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 7.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Amstenrade.

Bij de verkoop van een huis in Amstenrade is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 180 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 300.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Amstenrade. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Amstenrade weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 297.000.

Het meest voorkomende energielabel in Amstenrade is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Amstenrade. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Amstenrade

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Amstenrade? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Amstenrade. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Ralf Trafas Makelaardij en Vastgoed de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Amstenrade, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Amstenrade.

Populaire buurten in Amstenrade

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Amstenrade? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Amstenrade. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Amstenrade

  Verkooptijd
  83 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 292.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Hommert (gedeeltelijk)

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 311.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Amstenrade

In Amstenrade zijn de afgelopen maand 14 woningen verkocht. Makelaar Ralf Trafas Makelaardij en Vastgoed verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Amstenrade.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kloosterberg 6 Aelmans Woningmakelaars BV € 589.000
Achter den Hof 112 Aelmans Rentmeesters & Makelaars € 449.000
Heiberg 5 Aelmans Woningmakelaars BV € 439.000
De Kloes 1 Peter de Vor Makelaardij € 395.000
Parallelstraat 85 Ralf Trafas Makelaardij en Vastgoed € 349.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Amstenrade

Hoeveel makelaars zijn er actief in Amstenrade?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Amstenrade. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Amstenrade.

Wat kost een makelaar in Amstenrade?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Amstenrade is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Amstenrade van € 3.000 tot € 3.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Amstenrade?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Amstenrade zijn € 1.500 a € 2.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Amstenrade?

+

De meest verkopende makelaar van Amstenrade is Ralf Trafas Makelaardij en Vastgoed. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Amstenrade zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Amstenrade?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Amstenrade aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Amstenrade.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!