Makelaars in Stein

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Stein, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 28 makelaars actief geweest in Stein. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Stein helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oud-Stein.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Stein zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Stein afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 315.000
 • Gemiddelde verkooptijd 52
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 25.000
 • Aantal transacties 100
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Stein
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Stein

In Stein is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 344.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 25.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Stein.

Bij de verkoop van een huis in Stein is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 125 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 344.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Stein. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Stein weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 315.000.

Het meest voorkomende energielabel in Stein is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Stein. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Stein

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Stein? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Stein. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Damen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Stein, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Stein.

 • Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 321.000
  Woningen verkocht
  15
 • Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 273.000
  Woningen verkocht
  12
 • Verkooptijd
  65 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  10
 • Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 281.000
  Woningen verkocht
  9

Populaire buurten in Stein

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Stein? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Stein. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oud-Stein

  Verkooptijd
  72 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 334.000
  Woningen verkocht
  34
 • 2. Nieuwdorp

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 268.000
  Woningen verkocht
  24
 • 3. Centrum

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 335.000
  Woningen verkocht
  20
 • 4. Kerensheide

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 327.000
  Woningen verkocht
  17
 • 5. Kleine Meers en Veldschuur

  Verkooptijd
  80 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 297.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Stein

In Stein zijn de afgelopen maand 100 woningen verkocht. Makelaar Damen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Stein.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Nederhof 42 Kempen & Oberdorf € 850.000
Heenkenstraat 14 Damen Makelaardij € 750.000
Langhaagweg 74 Damen Makelaardij € 749.000
Kilianusstraat 25 Damen Makelaardij € 629.000
Rentm Snijdersstraat 3 Anke Smeets Makelaardij € 545.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Stein

Hoeveel makelaars zijn er actief in Stein?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 28 makelaars actief geweest in Stein. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Stein.

Wat kost een makelaar in Stein?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Stein is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Stein van € 3.200 tot € 3.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Stein?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Stein zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Stein?

+

De meest verkopende makelaar van Stein is Damen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Stein zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Stein?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Stein aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Stein.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!