Vrijthof Makelaars B.V.

Vrijthof Makelaars B.V. is een makelaar gevestigd in Maastricht. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Vrijthof Makelaars B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Vrijthof Makelaars B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Maastricht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vrijthof Makelaars B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Vrijthof Makelaars B.V. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Vrijthof Makelaars B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 540.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -662.000
  • Aantal transacties 5
Meer informatie over Vrijthof Makelaars B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Vrijthof Makelaars B.V. verkoopt

Vrijthof Makelaars B.V. is het meeste actief in Maastricht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vrijthof Makelaars B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vrijthof Makelaars B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Maastricht 2 € 708.000
Geleen 1 € 300.000
Brunssum 1 € 389.000
Eijsden 1 € 595.000

Type woningen die Vrijthof Makelaars B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vrijthof Makelaars B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vrijthof Makelaars B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
vrijstaande woning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vrijthof Makelaars B.V.

Wat kost Vrijthof Makelaars B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vrijthof Makelaars B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vrijthof Makelaars B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.100.

Waar is Vrijthof Makelaars B.V. actief?

+

Vrijthof Makelaars B.V. heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Maastricht, Geleen, Brunssum en Eijsden.

In welk prijssegment is Vrijthof Makelaars B.V. actief?

+

Vrijthof Makelaars B.V. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vrijthof Makelaars B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 540.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Maastricht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Maastricht en vergelijkbaar is aan Vrijthof Makelaars B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!