Makelaars in Mheer

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Mheer, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Mheer. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Mheer helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Mheer.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Mheer zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Mheer zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Mheer afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 446.000
 • Gemiddelde verkooptijd 26
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 96.000
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Mheer
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Mheer

In Mheer is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 395.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 96.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Mheer.

Bij de verkoop van een huis in Mheer is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 151 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 395.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Mheer. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Mheer weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 446.000.

Het meest voorkomende energielabel in Mheer is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Mheer. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Mheer

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Mheer? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Mheer. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Aelmans Woningmakelaars BV de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Mheer, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Mheer.

 • Ralf Trafas Makelaardij en Vastgoed

  2. Ralf Trafas Makelaardij en Vastgoed

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 259.000
  Woningen verkocht
  1
 • Goessens & Goessens Makelaardij

  3. Goessens & Goessens Makelaardij

  Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 559.000
  Woningen verkocht
  1
 • Hypodomus

  4. Hypodomus

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 240.000
  Woningen verkocht
  1
 • Hélène TERRA makelaardij

  5. Hélène TERRA makelaardij

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Mheer

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Mheer? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Mheer. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Mheer

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 446.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Mheer

In Mheer zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar Aelmans Woningmakelaars BV verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Mheer.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Duivenstraat 33 Aelmans Rentmeesters & Makelaars € 645.000
Jonge Hagen 9 Aelmans Woningmakelaars BV € 620.000
Steegstraat 3 Goessens & Goessens Makelaardij € 559.000
Op 't Hvelke 7 Hélène TERRA makelaardij € 425.000
Dorpsstraat 39 TIM Vastgoed € 425.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Mheer

Hoeveel makelaars zijn er actief in Mheer?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Mheer. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Mheer.

Wat kost een makelaar in Mheer?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Mheer is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Mheer van € 4.500 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Mheer?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Mheer zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Mheer?

+

De meest verkopende makelaar van Mheer is Aelmans Woningmakelaars BV. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Mheer zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Mheer?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Mheer aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Mheer.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!