Goessens & Goessens Makelaardij

Goessens & Goessens Makelaardij is een makelaar gevestigd in Eijsden. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Goessens & Goessens Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Goessens & Goessens Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Eijsden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Goessens & Goessens Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Goessens & Goessens Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 399.000
  • Gemiddelde verkooptijd 21
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -8.000
  • Aantal transacties 61
Meer informatie over Goessens & Goessens Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Goessens & Goessens Makelaardij verkoopt

Goessens & Goessens Makelaardij is het meeste actief in Eijsden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Goessens & Goessens Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Goessens & Goessens Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Eijsden 23 € 433.000
Maastricht 18 € 366.000
Gronsveld 16 € 404.000
Noorbeek 2 € 374.000
Valkenburg 1 € 279.000

Type woningen die Goessens & Goessens Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Goessens & Goessens Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Goessens & Goessens Makelaardij het meeste verkoopt is geschakelde 2 onder 1 kapwoning.

geschakelde 2 onder 1 kapwoning
20%
halfvrijstaande woning
20%
2 onder 1 kapwoning
13%
tussenwoning
13%
vrijstaande woning
13%
geschakelde woning
7%
hoekwoning
7%
bovenwoning
3%
portiekflat
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Goessens & Goessens Makelaardij

Wat kost Goessens & Goessens Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Goessens & Goessens Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Goessens & Goessens Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Goessens & Goessens Makelaardij actief?

+

Goessens & Goessens Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Eijsden, Maastricht, Gronsveld, Noorbeek en Valkenburg.

In welk prijssegment is Goessens & Goessens Makelaardij actief?

+

Goessens & Goessens Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Goessens & Goessens Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 399.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Eijsden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Eijsden en vergelijkbaar is aan Goessens & Goessens Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!