Makelaars in Noorbeek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Noorbeek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Noorbeek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Noorbeek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Noorbeek.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Noorbeek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Noorbeek zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Noorbeek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 357.000
 • Gemiddelde verkooptijd 44
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Noorbeek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Noorbeek

In Noorbeek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 573.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Noorbeek.

Bij de verkoop van een huis in Noorbeek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 573.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Noorbeek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Noorbeek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 357.000.

Het meest voorkomende energielabel in Noorbeek is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Noorbeek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Noorbeek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Noorbeek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Noorbeek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Goessens & Goessens Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Noorbeek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Noorbeek.

Populaire buurten in Noorbeek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Noorbeek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Noorbeek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Noorbeek

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 347.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Bergenhuizen en Schey

  Verkooptijd
  98 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 388.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Noorbeek

In Noorbeek zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar Goessens & Goessens Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Noorbeek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bergenhuizen 6 Aelmans Woningmakelaars BV € 540.000
Bovenstraat 25 Goessens & Goessens Makelaardij € 459.000
Kleineweg 3 Aelmans Woningmakelaars BV € 368.000
Bovenstraat 4 Erik Bessems Makelaardij € 350.000
Brigidastraat 22 Damen Makelaardij € 339.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Noorbeek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Noorbeek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Noorbeek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Noorbeek.

Wat kost een makelaar in Noorbeek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Noorbeek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Noorbeek van € 3.600 tot € 4.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Noorbeek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Noorbeek zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Noorbeek?

+

De meest verkopende makelaar van Noorbeek is Goessens & Goessens Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Noorbeek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Noorbeek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Noorbeek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Noorbeek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!