Makelaars in Lemiers

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lemiers, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Lemiers. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lemiers helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Lemiers.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lemiers zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Lemiers zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Lemiers afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 404.000
 • Gemiddelde verkooptijd 28
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lemiers
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lemiers

In Lemiers is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Lemiers.

Bij de verkoop van een huis in Lemiers is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 132 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lemiers. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lemiers weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 404.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lemiers is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lemiers. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lemiers

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lemiers? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lemiers. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Laan 20 Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Lemiers, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lemiers.

 • OPS Advies makelaardij

  2. OPS Advies makelaardij

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  1
 • Boek en Offermans Makelaars

  3. Boek en Offermans Makelaars

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 129.000
  Woningen verkocht
  1
 • Makelaardij Ad Hamers

  4. Makelaardij Ad Hamers

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 540.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Lemiers

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lemiers? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lemiers. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Lemiers

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 404.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Lemiers

In Lemiers zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Laan 20 Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Lemiers.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Schoolstraat 20 Makelaardij Ad Hamers € 540.000
Lemiers-Rijksweg 59 Laan 20 Makelaars € 498.000
Oud Lemiers 23 OPS Advies makelaardij € 450.000
Lemiers-Rijksweg 57 B Boek en Offermans Makelaars € 129.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lemiers

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lemiers?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Lemiers. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lemiers.

Wat kost een makelaar in Lemiers?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lemiers is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lemiers van € 4.000 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lemiers?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lemiers zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lemiers?

+

De meest verkopende makelaar van Lemiers is Laan 20 Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lemiers zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lemiers?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lemiers aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lemiers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!