Makelaars in Hulsberg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hulsberg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Hulsberg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hulsberg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hulsberg.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hulsberg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hulsberg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 372.000
 • Gemiddelde verkooptijd 57
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -29.000
 • Aantal transacties 30
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hulsberg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hulsberg

In Hulsberg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 470.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -29.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Hulsberg.

Bij de verkoop van een huis in Hulsberg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 116 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 470.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hulsberg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hulsberg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 372.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hulsberg is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hulsberg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hulsberg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hulsberg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hulsberg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Peter de Vor Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hulsberg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hulsberg.

 • Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 429.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 229.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 384.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 315.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Hulsberg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hulsberg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hulsberg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hulsberg

  Verkooptijd
  63 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 360.000
  Woningen verkocht
  23
 • 2. Arensgenhout

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 413.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Hulsberg

In Hulsberg zijn de afgelopen maand 30 woningen verkocht. Makelaar Peter de Vor Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hulsberg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Raadhuisstraat 31 Peter de Vor Makelaardij € 625.000
Ravensboschstraat 62 Peter de Vor Makelaardij € 595.000
Parallelweg-Zuid 69 Peter de Vor Makelaardij € 585.000
Mesweg 53 Peter de Vor Makelaardij € 575.000
Mesweg 14 Peter de Vor Makelaardij € 460.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hulsberg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hulsberg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Hulsberg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hulsberg.

Wat kost een makelaar in Hulsberg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hulsberg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hulsberg van € 3.700 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hulsberg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hulsberg zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hulsberg?

+

De meest verkopende makelaar van Hulsberg is Peter de Vor Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hulsberg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hulsberg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hulsberg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hulsberg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!