Fer Haas Makelaardij

Fer Haas Makelaardij is een makelaar gevestigd in Kerkrade. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Fer Haas Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Fer Haas Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Kerkrade en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Fer Haas Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Fer Haas Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 268.000
  • Gemiddelde verkooptijd 102
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 1.000
  • Aantal transacties 30
Meer informatie over Fer Haas Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Fer Haas Makelaardij verkoopt

Fer Haas Makelaardij is het meeste actief in Kerkrade. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Fer Haas Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Fer Haas Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Kerkrade 11 € 210.000
Heerlen 10 € 264.000
Maastricht 3 € 465.000
Brunssum 1 € 180.000
Eygelshoven 1 € 140.000

Type woningen die Fer Haas Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Fer Haas Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Fer Haas Makelaardij het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
26%
halfvrijstaande woning
22%
2 onder 1 kapwoning
15%
tussenwoning
15%
vrijstaande woning
15%
portiekwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Fer Haas Makelaardij

Wat kost Fer Haas Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Fer Haas Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Fer Haas Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 2.000.

Waar is Fer Haas Makelaardij actief?

+

Fer Haas Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Kerkrade, Heerlen, Maastricht, Brunssum en Eygelshoven.

In welk prijssegment is Fer Haas Makelaardij actief?

+

Fer Haas Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Fer Haas Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 268.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Kerkrade

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Kerkrade en vergelijkbaar is aan Fer Haas Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!