Makelaars in Grubbenvorst

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Grubbenvorst, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 13 makelaars actief geweest in Grubbenvorst. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Grubbenvorst helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Tuinhaversveld.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Grubbenvorst zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Grubbenvorst afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 394.000
 • Gemiddelde verkooptijd 54
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -127.000
 • Aantal transacties 29
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Grubbenvorst
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Grubbenvorst

In Grubbenvorst is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 400.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -127.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Grubbenvorst.

Bij de verkoop van een huis in Grubbenvorst is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 137 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 400.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Grubbenvorst. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Grubbenvorst weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 394.000.

Het meest voorkomende energielabel in Grubbenvorst is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Grubbenvorst. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Grubbenvorst

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Grubbenvorst? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Grubbenvorst. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Uiting Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Grubbenvorst, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Grubbenvorst.

 • Verkooptijd
  82 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 469.000
  Woningen verkocht
  5
 • Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 343.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  69 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 283.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 330.000
  Woningen verkocht
  3

Populaire buurten in Grubbenvorst

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Grubbenvorst? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Grubbenvorst. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Tuinhaversveld

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 278.000
  Woningen verkocht
  8
 • 2. Grubbenvorst-Centrum

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 433.000
  Woningen verkocht
  7
 • 3. Reuvelt

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 320.000
  Woningen verkocht
  5
 • 4. Middelreuvelt

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 420.000
  Woningen verkocht
  4
 • 5. De Comert

  Verkooptijd
  76 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 518.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Grubbenvorst

In Grubbenvorst zijn de afgelopen maand 29 woningen verkocht. Makelaar Uiting Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Grubbenvorst.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Horsterweg 61 Van Santvoort Makelaars € 860.000
De Soom 7 InterMakelaars € 849.000
Lage Weide 2 CoMaCon Makelaardij € 598.000
Winterheide 17 Boonen Makelaardij € 589.000
De Bisweide 72 Hauzer & Partners Makelaardij € 550.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Grubbenvorst

Hoeveel makelaars zijn er actief in Grubbenvorst?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 13 makelaars actief geweest in Grubbenvorst. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Grubbenvorst.

Wat kost een makelaar in Grubbenvorst?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Grubbenvorst is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Grubbenvorst van € 3.900 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Grubbenvorst?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Grubbenvorst zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Grubbenvorst?

+

De meest verkopende makelaar van Grubbenvorst is Uiting Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Grubbenvorst zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Grubbenvorst?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Grubbenvorst aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Grubbenvorst.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!