Makelaars in Westerbork

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Westerbork, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Westerbork. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Westerbork helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Westerbork.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Westerbork zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Westerbork afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 410.000
 • Gemiddelde verkooptijd 63
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -69.000
 • Aantal transacties 43
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Westerbork
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Westerbork

In Westerbork is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 412.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -69.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Westerbork.

Bij de verkoop van een huis in Westerbork is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 141 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 412.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Westerbork. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Westerbork weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 410.000.

Het meest voorkomende energielabel in Westerbork is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Westerbork. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Westerbork

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Westerbork? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Westerbork. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Woonaccent Makelaars Westerbork de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Westerbork, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Westerbork.

Populaire buurten in Westerbork

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Westerbork? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Westerbork. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Westerbork

  Verkooptijd
  63 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 410.000
  Woningen verkocht
  43

Top 5 woningen verkocht in Westerbork

In Westerbork zijn de afgelopen maand 43 woningen verkocht. Makelaar Woonaccent Makelaars Westerbork verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Westerbork.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Boerhof 12 Schonenburg Makelaars € 750.000
Diekeveenseweg 8 Zinger Vastgoed € 695.000
Beilerstraat 28 c Zinger Vastgoed € 649.000
Veldkampen 26 Woonaccent Makelaars Westerbork € 625.000
De Pieterberg 2 Woonaccent Makelaars Westerbork € 615.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Westerbork

Hoeveel makelaars zijn er actief in Westerbork?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Westerbork. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Westerbork.

Wat kost een makelaar in Westerbork?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Westerbork is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Westerbork van € 4.100 tot € 5.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Westerbork?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Westerbork zijn € 2.100 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Westerbork?

+

De meest verkopende makelaar van Westerbork is Woonaccent Makelaars Westerbork. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Westerbork zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Westerbork?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Westerbork aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Westerbork.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!