Woonaccent Makelaars Westerbork

Woonaccent Makelaars Westerbork is een makelaar gevestigd in Westerbork. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Woonaccent Makelaars Westerbork hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Woonaccent Makelaars Westerbork is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Westerbork en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Woonaccent Makelaars Westerbork. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Woonaccent Makelaars Westerbork in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 460.000
  • Gemiddelde verkooptijd 56
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -160.000
  • Aantal transacties 25
Meer informatie over Woonaccent Makelaars Westerbork
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Woonaccent Makelaars Westerbork verkoopt

Woonaccent Makelaars Westerbork is het meeste actief in Westerbork. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Woonaccent Makelaars Westerbork woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Woonaccent Makelaars Westerbork ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Westerbork 9 € 470.000
Beilen 2 € 520.000
Spijkenisse 2 € 449.000
Huizen 1 € 370.000

Type woningen die Woonaccent Makelaars Westerbork verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Woonaccent Makelaars Westerbork diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Woonaccent Makelaars Westerbork het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
48%
2 onder 1 kapwoning
34%
galerijflat
3%
geschakelde woning
3%
hoekwoning
3%
portiekflat
3%
tussenwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Woonaccent Makelaars Westerbork

Wat kost Woonaccent Makelaars Westerbork bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Woonaccent Makelaars Westerbork voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Woonaccent Makelaars Westerbork je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Woonaccent Makelaars Westerbork actief?

+

Woonaccent Makelaars Westerbork heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Westerbork, Beilen, Spijkenisse, Zwiggelte en Huizen.

In welk prijssegment is Woonaccent Makelaars Westerbork actief?

+

Woonaccent Makelaars Westerbork is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Woonaccent Makelaars Westerbork actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 460.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Westerbork

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Westerbork en vergelijkbaar is aan Woonaccent Makelaars Westerbork. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!