MJM I NVM-Qualis-NMO

MJM I NVM-Qualis-NMO is een makelaar gevestigd in Westerbork. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt MJM I NVM-Qualis-NMO hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. MJM I NVM-Qualis-NMO is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Westerbork en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van MJM I NVM-Qualis-NMO. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij MJM I NVM-Qualis-NMO zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties MJM I NVM-Qualis-NMO in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 468.000
  • Gemiddelde verkooptijd 152
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over MJM I NVM-Qualis-NMO
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar MJM I NVM-Qualis-NMO verkoopt

MJM I NVM-Qualis-NMO is het meeste actief in Westerbork. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar MJM I NVM-Qualis-NMO woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt MJM I NVM-Qualis-NMO ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Westerbork 4 € 318.000
Orvelte 1 € 685.000
Benneveld 1 € 475.000

Type woningen die MJM I NVM-Qualis-NMO verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat MJM I NVM-Qualis-NMO diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat MJM I NVM-Qualis-NMO het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
43%
tussenwoning
29%
2 onder 1 kapwoning
14%
hoekwoning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in MJM I NVM-Qualis-NMO

Wat kost MJM I NVM-Qualis-NMO bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van MJM I NVM-Qualis-NMO voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer MJM I NVM-Qualis-NMO je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is MJM I NVM-Qualis-NMO actief?

+

MJM I NVM-Qualis-NMO heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Westerbork, Orvelte, Garminge en Benneveld.

In welk prijssegment is MJM I NVM-Qualis-NMO actief?

+

MJM I NVM-Qualis-NMO is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar MJM I NVM-Qualis-NMO actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 468.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Westerbork

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Westerbork en vergelijkbaar is aan MJM I NVM-Qualis-NMO. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!