Makelaars in Anloo

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Anloo, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Anloo. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Anloo helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Anloo.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Anloo zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Anloo zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Anloo afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 403.000
 • Gemiddelde verkooptijd 63
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Anloo
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Anloo

In Anloo is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 315.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Anloo.

Bij de verkoop van een huis in Anloo is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 157 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 315.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Anloo. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Anloo weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 403.000.

Het meest voorkomende energielabel in Anloo is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Anloo. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Anloo

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Anloo? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Anloo. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat MooiWonen Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Anloo, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Anloo.

Populaire buurten in Anloo

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Anloo? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Anloo. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Anloo

  Verkooptijd
  63 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 403.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Anloo

In Anloo zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar MooiWonen Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Anloo.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Brinkstraat 3 MooiWonen Makelaars € 585.000
Annerweg 13 Verver Jet Winters Makelaars | Luxevastgoed.nl € 439.000
Annerweg 9 MooiWonen Makelaars € 380.000
Brinkstraat 12 A Lamberink Makelaars € 359.500
Esweg 16 Lamberink Makelaars € 252.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Anloo

Hoeveel makelaars zijn er actief in Anloo?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Anloo. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Anloo.

Wat kost een makelaar in Anloo?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Anloo is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Anloo van € 4.000 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Anloo?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Anloo zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Anloo?

+

De meest verkopende makelaar van Anloo is MooiWonen Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Anloo zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Anloo?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Anloo aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Anloo.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!