Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij

Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij is een makelaar gevestigd in Peize. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Peize en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 370.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 144.000
  • Aantal transacties 53
Meer informatie over Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij verkoopt

Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij is het meeste actief in Peize. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Peize 15 € 408.000
Vries 10 € 321.000
Norg 7 € 349.000
Groningen 6 € 311.000
Zeijen 2 € 310.000

Type woningen die Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
39%
2 onder 1 kapwoning
22%
tussenwoning
18%
hoekwoning
12%
benedenwoning
6%
bovenwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij

Wat kost Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij actief?

+

Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Peize, Vries, Norg, Groningen en Zeijen.

In welk prijssegment is Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij actief?

+

Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 370.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Peize

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Peize en vergelijkbaar is aan Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!