Makelaars in Donderen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Donderen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Donderen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Donderen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Donderen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Donderen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Donderen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Donderen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 809.000
 • Gemiddelde verkooptijd 32
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -122.000
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Donderen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Donderen

In Donderen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 778.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -122.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Donderen.

Bij de verkoop van een huis in Donderen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 228 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 778.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Donderen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Donderen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 809.000.

Het meest voorkomende energielabel in Donderen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Donderen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Donderen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Donderen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Donderen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Donderen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Donderen.

Populaire buurten in Donderen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Donderen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Donderen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Donderen

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 809.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Donderen

In Donderen zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Donderen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bijkersweg 6 Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen - Roden € 1.099.000
Bijkersweg 6 Assurantin & Makelaardij Van Hoogen - Roden € 1.099.000
Oosterwaterweg 9 Makelaardij Prins van Wijngaarden € 900.000
Noordenveldweg 103 Makelaardij Stavast-de Vries BV € 549.000
Dorpsweg 6 A Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij € 398.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Donderen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Donderen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Donderen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Donderen.

Wat kost een makelaar in Donderen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Donderen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Donderen van € 8.100 tot € 9.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Donderen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Donderen zijn € 4.000 a € 6.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Donderen?

+

De meest verkopende makelaar van Donderen is Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Donderen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Donderen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Donderen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Donderen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!