Makelaars in Peize

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Peize, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 19 makelaars actief geweest in Peize. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Peize helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Peize.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Peize zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Peize afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 481.000
 • Gemiddelde verkooptijd 45
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -168.000
 • Aantal transacties 54
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Peize
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Peize

In Peize is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 353.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -168.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Peize.

Bij de verkoop van een huis in Peize is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 141 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 353.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Peize. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Peize weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 481.000.

Het meest voorkomende energielabel in Peize is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Peize. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Peize

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Peize? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Peize. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Mijn Makelaar Noordenveld de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Peize, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Peize.

Populaire buurten in Peize

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Peize? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Peize. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Peize

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 444.000
  Woningen verkocht
  47
 • 2. Verspreide huizen Peize Noord

  Verkooptijd
  97 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 901.000
  Woningen verkocht
  5
 • 3. Altena

  Verkooptijd
  88 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 292.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Peize

In Peize zijn de afgelopen maand 54 woningen verkocht. Makelaar Mijn Makelaar Noordenveld verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Peize.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Noorddijk 1 Verver Jet Winters Makelaars | Luxevastgoed.nl € 985.000
De Horst 10 MooiWonen Makelaars € 980.000
Hooghaar 3 ALFRED+ | Groningen-Amsterdam | Quality Realtors € 945.000
Schipdijk 5 Verver Jet Winters Makelaars | Luxevastgoed.nl € 895.000
Groningerweg 21 ALFRED+ | Groningen-Amsterdam | Quality Realtors € 839.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Peize

Hoeveel makelaars zijn er actief in Peize?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 19 makelaars actief geweest in Peize. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Peize.

Wat kost een makelaar in Peize?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Peize is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Peize van € 4.800 tot € 5.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Peize?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Peize zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Peize?

+

De meest verkopende makelaar van Peize is Mijn Makelaar Noordenveld. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Peize zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Peize?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Peize aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Peize.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!