Makelaars in Gasselte

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Gasselte, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Gasselte. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Gasselte helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Gasselte.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Gasselte zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Gasselte afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 385.000
 • Gemiddelde verkooptijd 65
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 74.000
 • Aantal transacties 24
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Gasselte
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Gasselte

In Gasselte is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 365.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 74.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Gasselte.

Bij de verkoop van een huis in Gasselte is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 132 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 365.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Gasselte. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Gasselte weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 385.000.

Het meest voorkomende energielabel in Gasselte is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Gasselte. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Gasselte

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Gasselte? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Gasselte. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Namaco Aa & Hunze de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Gasselte, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Gasselte.

Populaire buurten in Gasselte

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Gasselte? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Gasselte. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Gasselte

  Verkooptijd
  67 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 368.000
  Woningen verkocht
  16
 • 2. Verspreide huizen Gasselte

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  7
 • 3. Kostvlies

  Verkooptijd
  177 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 725.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Gasselte

In Gasselte zijn de afgelopen maand 24 woningen verkocht. Makelaar Namaco Aa & Hunze verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Gasselte.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kepselweg 1 3 Lamberink Makelaars € 785.000
Kostvlies 35 Lamberink Makelaars € 725.000
Gieterweg 8 Wim Stuursma Makelaardij € 599.000
Grotenend 25 Wim Stuursma Makelaardij € 550.000
Julianalaan 66 Namaco Aa & Hunze € 550.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gasselte

Hoeveel makelaars zijn er actief in Gasselte?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Gasselte. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Gasselte.

Wat kost een makelaar in Gasselte?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Gasselte is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Gasselte van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Gasselte?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Gasselte zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Gasselte?

+

De meest verkopende makelaar van Gasselte is Namaco Aa & Hunze. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Gasselte zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Gasselte?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Gasselte aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Gasselte.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!