Makelaars in Gieten

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Gieten, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Gieten. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Gieten helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Gieten.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Gieten zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Gieten afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 421.000
 • Gemiddelde verkooptijd 61
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 93.000
 • Aantal transacties 43
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Gieten
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Gieten

In Gieten is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 436.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 93.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Gieten.

Bij de verkoop van een huis in Gieten is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 156 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 436.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Gieten. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Gieten weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 421.000.

Het meest voorkomende energielabel in Gieten is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Gieten. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Gieten

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Gieten? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Gieten. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Mijn Makelaar Meertens B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Gieten, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Gieten.

Populaire buurten in Gieten

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Gieten? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Gieten. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Gieten

  Verkooptijd
  63 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 417.000
  Woningen verkocht
  41
 • 2. Verspreide huizen Gieten

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 500.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Gieten

In Gieten zijn de afgelopen maand 43 woningen verkocht. Makelaar Mijn Makelaar Meertens B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Gieten.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Waardeellaan 45 Verver Jet Winters Makelaars | Luxevastgoed.nl € 898.000
Bonnen 46 Verver Jet Winters Makelaars | Luxevastgoed.nl € 789.000
Bonnen 43 Verver Jet Winters Makelaars | Luxevastgoed.nl € 725.000
Asserstraat 7 Mijn Makelaar Meertens B.V. € 715.000
Stationsstraat 11 A & B Wim Stuursma Makelaardij € 695.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gieten

Hoeveel makelaars zijn er actief in Gieten?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Gieten. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Gieten.

Wat kost een makelaar in Gieten?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Gieten is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Gieten van € 4.200 tot € 5.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Gieten?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Gieten zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Gieten?

+

De meest verkopende makelaar van Gieten is Mijn Makelaar Meertens B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Gieten zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Gieten?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Gieten aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Gieten.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!