Makelaars in Nieuw-Buinen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nieuw-Buinen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 19 makelaars actief geweest in Nieuw-Buinen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nieuw-Buinen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nieuw-Buinen Oost.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nieuw-Buinen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Nieuw-Buinen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 301.000
 • Gemiddelde verkooptijd 45
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 77.000
 • Aantal transacties 63
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nieuw-Buinen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nieuw-Buinen

In Nieuw-Buinen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 328.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 77.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Nieuw-Buinen.

Bij de verkoop van een huis in Nieuw-Buinen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 155 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 328.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nieuw-Buinen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nieuw-Buinen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 301.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nieuw-Buinen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nieuw-Buinen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nieuw-Buinen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nieuw-Buinen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nieuw-Buinen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Wim Stuursma Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nieuw-Buinen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nieuw-Buinen.

 • Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 263.000
  Woningen verkocht
  8
 • Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 296.000
  Woningen verkocht
  7
 • Verkooptijd
  72 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 304.000
  Woningen verkocht
  6
 • Verkooptijd
  12 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 187.000
  Woningen verkocht
  4

Populaire buurten in Nieuw-Buinen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nieuw-Buinen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nieuw-Buinen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nieuw-Buinen Oost

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 234.000
  Woningen verkocht
  17
 • 2. Parklaan Oost

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 302.000
  Woningen verkocht
  15
 • 3. Nieuw-Buinen West

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 331.000
  Woningen verkocht
  13
 • 4. Parklaan west

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 332.000
  Woningen verkocht
  12
 • 5. Nieuw-Buinen Midden

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 361.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Nieuw-Buinen

In Nieuw-Buinen zijn de afgelopen maand 63 woningen verkocht. Makelaar Wim Stuursma Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nieuw-Buinen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Noorderdiep 43 Kral Westen Makelaardij € 765.000
Noorderdiep 87 Wim Stuursma Makelaardij € 695.000
Westerdiep 31 Wim Stuursma Makelaardij € 595.000
Noorderdiep 44 Wim Stuursma Makelaardij € 549.500
Zuiderdiep 94 Koomans Makelaardij € 495.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nieuw-Buinen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nieuw-Buinen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 19 makelaars actief geweest in Nieuw-Buinen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nieuw-Buinen.

Wat kost een makelaar in Nieuw-Buinen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nieuw-Buinen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nieuw-Buinen van € 3.000 tot € 3.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nieuw-Buinen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nieuw-Buinen zijn € 1.500 a € 2.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nieuw-Buinen?

+

De meest verkopende makelaar van Nieuw-Buinen is Wim Stuursma Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nieuw-Buinen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nieuw-Buinen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nieuw-Buinen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nieuw-Buinen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!