Makelaars in Schoonoord

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Schoonoord, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in Schoonoord. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Schoonoord helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Schoonoord.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Schoonoord zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Schoonoord afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 347.000
 • Gemiddelde verkooptijd 38
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -148.000
 • Aantal transacties 19
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Schoonoord
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Schoonoord

In Schoonoord is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 247.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -148.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Schoonoord.

Bij de verkoop van een huis in Schoonoord is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 125 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 247.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Schoonoord. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Schoonoord weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 347.000.

Het meest voorkomende energielabel in Schoonoord is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Schoonoord. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Schoonoord

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Schoonoord? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Schoonoord. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Groenhout Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Schoonoord, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Schoonoord.

 • Lamberink Makelaars

  2. Lamberink Makelaars

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 344.000
  Woningen verkocht
  3
 • Zwanenburg Makelaardij

  3. Zwanenburg Makelaardij

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  2
 • Marcel van Dam Makelaardij o.g.

  4. Marcel van Dam Makelaardij o.g.

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 254.000
  Woningen verkocht
  2
 • De Flinten Makelaardij

  5. De Flinten Makelaardij

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 360.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Schoonoord

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Schoonoord? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Schoonoord. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Schoonoord

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 347.000
  Woningen verkocht
  19

Top 5 woningen verkocht in Schoonoord

In Schoonoord zijn de afgelopen maand 19 woningen verkocht. Makelaar Groenhout Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Schoonoord.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Alle Boelensstraat 40 Groenhout Makelaars € 650.000
Slenerweg 50 Lamberink Makelaars € 549.000
Slenerweg 53 Melenberg Makelaardij € 450.000
Klinkenstraat 22 Zwanenburg Makelaardij € 375.000
Slenerweg 40 Ten Wolde Makelaars € 369.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Schoonoord

Hoeveel makelaars zijn er actief in Schoonoord?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in Schoonoord. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Schoonoord.

Wat kost een makelaar in Schoonoord?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Schoonoord is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Schoonoord van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Schoonoord?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Schoonoord zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Schoonoord?

+

De meest verkopende makelaar van Schoonoord is Groenhout Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Schoonoord zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Schoonoord?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Schoonoord aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Schoonoord.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!