Makelaars in Exloo

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Exloo, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Exloo. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Exloo helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Westeresch.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Exloo zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Exloo afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 467.000
 • Gemiddelde verkooptijd 47
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -234.000
 • Aantal transacties 26
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Exloo
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Exloo

In Exloo is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 413.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -234.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Exloo.

Bij de verkoop van een huis in Exloo is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 182 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 413.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Exloo. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Exloo weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 467.000.

Het meest voorkomende energielabel in Exloo is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Exloo. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Exloo

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Exloo? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Exloo. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Huis Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Exloo, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Exloo.

Populaire buurten in Exloo

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Exloo? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Exloo. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Westeresch

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 384.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Noorderesch

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 405.000
  Woningen verkocht
  7
 • 3. Oud Exloo

  Verkooptijd
  68 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 512.000
  Woningen verkocht
  6
 • 4. Exloo Buitengebied

  Verkooptijd
  101 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 800.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Exloo

In Exloo zijn de afgelopen maand 26 woningen verkocht. Makelaar Huis Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Exloo.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Valtherweg 24 Huis Makelaardij € 975.000
Meerweg 3 Verver Jet Winters Makelaars | Luxevastgoed.nl € 975.000
Buinerweg 13 a Huis Makelaardij € 825.000
Valtherweg 14 Marcel van Dam Makelaardij o.g. € 599.000
Sparrenlaan 4 Startbox Makelaars € 599.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Exloo

Hoeveel makelaars zijn er actief in Exloo?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Exloo. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Exloo.

Wat kost een makelaar in Exloo?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Exloo is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Exloo van € 4.700 tot € 5.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Exloo?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Exloo zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Exloo?

+

De meest verkopende makelaar van Exloo is Huis Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Exloo zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Exloo?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Exloo aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Exloo.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!