Makelaars in Sleen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Sleen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Sleen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Sleen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Sleen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Sleen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Sleen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 401.000
 • Gemiddelde verkooptijd 45
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -73.000
 • Aantal transacties 30
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Sleen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Sleen

In Sleen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 407.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -73.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Sleen.

Bij de verkoop van een huis in Sleen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 407.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Sleen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Sleen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 401.000.

Het meest voorkomende energielabel in Sleen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Sleen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Sleen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Sleen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Sleen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Zwanenburg Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Sleen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Sleen.

Populaire buurten in Sleen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Sleen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Sleen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Sleen

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 399.000
  Woningen verkocht
  29
 • 2. Verspreide huizen Sleen

  Verkooptijd
  96 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Sleen

In Sleen zijn de afgelopen maand 30 woningen verkocht. Makelaar Zwanenburg Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Sleen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Zetelveenweg 4 Marcel van Dam Makelaardij o.g. € 1.195.000
Polweg 6 Bert Stadman Makelaardij | NVM € 835.000
Schaapstreek 5 Startbox Makelaars € 699.000
De Koepen 3 Zwanenburg Makelaardij € 550.000
Oldengaerde 11 Naober Makelaars € 537.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sleen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Sleen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Sleen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Sleen.

Wat kost een makelaar in Sleen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Sleen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Sleen van € 4.000 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Sleen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Sleen zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Sleen?

+

De meest verkopende makelaar van Sleen is Zwanenburg Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Sleen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Sleen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Sleen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Sleen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!