Oost Makelaardij

Oost Makelaardij is een makelaar gevestigd in Emmen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Oost Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Oost Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Emmen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Oost Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Oost Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Oost Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 308.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -154.000
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over Oost Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Oost Makelaardij verkoopt

Oost Makelaardij is het meeste actief in Emmen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Oost Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Oost Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Emmen 2 € 265.000
Odoornerveen 1 € 250.000
Steenwijk 1 € 385.000
Vriezenveen 1 € 280.000
Klijndijk 1 € 390.000

Type woningen die Oost Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Oost Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Oost Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
40%
2 onder 1 kapwoning
20%
hoekwoning
20%
tussenwoning
20%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oost Makelaardij

Wat kost Oost Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Oost Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Oost Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is Oost Makelaardij actief?

+

Oost Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Emmen, Odoornerveen, Steenwijk, Vriezenveen en Klijndijk.

In welk prijssegment is Oost Makelaardij actief?

+

Oost Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Oost Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 308.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Emmen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Emmen en vergelijkbaar is aan Oost Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!