Makelaars in Emmer-Compascuum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Emmer-Compascuum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 24 makelaars actief geweest in Emmer-Compascuum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Emmer-Compascuum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Emmer-Compascuum-Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Emmer-Compascuum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Emmer-Compascuum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 291.000
 • Gemiddelde verkooptijd 58
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 73.000
 • Aantal transacties 86
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Emmer-Compascuum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Emmer-Compascuum

In Emmer-Compascuum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 330.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 73.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Emmer-Compascuum.

Bij de verkoop van een huis in Emmer-Compascuum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 115 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 330.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Emmer-Compascuum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Emmer-Compascuum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 291.000.

Het meest voorkomende energielabel in Emmer-Compascuum is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Emmer-Compascuum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Emmer-Compascuum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Emmer-Compascuum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Emmer-Compascuum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Loves Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Emmer-Compascuum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Emmer-Compascuum.

Populaire buurten in Emmer-Compascuum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Emmer-Compascuum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Emmer-Compascuum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Emmer-Compascuum-Centrum

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 250.000
  Woningen verkocht
  49
 • 2. Emmer-Erfscheidenveen

  Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 322.000
  Woningen verkocht
  24
 • 3. Foxel

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 346.000
  Woningen verkocht
  6
 • 4. Oosterdiep

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 331.000
  Woningen verkocht
  5
 • 5. Hoofdkanaal

  Verkooptijd
  154 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 865.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Emmer-Compascuum

In Emmer-Compascuum zijn de afgelopen maand 86 woningen verkocht. Makelaar Loves Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Emmer-Compascuum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hoofdkanaal OZ 109 iQ Makelaars € 865.000
Westelijke Doorsnee NZ 55 Startbox Makelaars € 499.000
Zr. Damasastraat 13 Loves Makelaardij € 499.000
Kanaal B ZZ 180 Van Bruggen Adviesgroep € 475.000
Middenweg WZ 3 a Ten Wolde Makelaars € 469.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Emmer-Compascuum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Emmer-Compascuum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 24 makelaars actief geweest in Emmer-Compascuum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Emmer-Compascuum.

Wat kost een makelaar in Emmer-Compascuum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Emmer-Compascuum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Emmer-Compascuum van € 2.900 tot € 3.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Emmer-Compascuum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Emmer-Compascuum zijn € 1.500 a € 2.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Emmer-Compascuum?

+

De meest verkopende makelaar van Emmer-Compascuum is Loves Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Emmer-Compascuum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Emmer-Compascuum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Emmer-Compascuum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Emmer-Compascuum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!