Makelaars in Noord-Sleen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Noord-Sleen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Noord-Sleen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Noord-Sleen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Noord-Sleen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Noord-Sleen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Noord-Sleen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Noord-Sleen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 602.000
 • Gemiddelde verkooptijd 38
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Noord-Sleen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Noord-Sleen

In Noord-Sleen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Noord-Sleen.

Bij de verkoop van een huis in Noord-Sleen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 257 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Noord-Sleen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Noord-Sleen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 602.000.

Het meest voorkomende energielabel in Noord-Sleen is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Noord-Sleen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Noord-Sleen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Noord-Sleen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Noord-Sleen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bert Stadman Makelaardij | NVM de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Noord-Sleen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Noord-Sleen.

Populaire buurten in Noord-Sleen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Noord-Sleen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Noord-Sleen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Noord-Sleen

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 616.000
  Woningen verkocht
  9
 • 2. Verspreide huizen 't Haantje

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 475.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Noord-Sleen

In Noord-Sleen zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Bert Stadman Makelaardij | NVM verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Noord-Sleen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Wolfgarensweg 6 Bert Stadman Makelaardij | NVM € 925.000
Emmerstraat 16 Marcel van Dam Makelaardij o.g. € 825.000
Dorpsstraat 4 Ten Wolde Makelaars € 739.500
Hegenzand 3 Bert Stadman Makelaardij | NVM € 669.000
Middelesweg 11 Bert Stadman Makelaardij | NVM € 635.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Noord-Sleen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Noord-Sleen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Noord-Sleen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Noord-Sleen.

Wat kost een makelaar in Noord-Sleen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Noord-Sleen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Noord-Sleen van € 6.000 tot € 7.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Noord-Sleen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Noord-Sleen zijn € 3.000 a € 4.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Noord-Sleen?

+

De meest verkopende makelaar van Noord-Sleen is Bert Stadman Makelaardij | NVM. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Noord-Sleen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Noord-Sleen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Noord-Sleen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Noord-Sleen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!