Winvest makelaardij Wijk bij Duurstede

Winvest makelaardij Wijk bij Duurstede is een makelaar gevestigd in Wijk bij Duurstede. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Winvest makelaardij Wijk bij Duurstede hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Winvest makelaardij Wijk bij Duurstede is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Wijk bij Duurstede en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Winvest makelaardij Wijk bij Duurstede. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Winvest makelaardij Wijk bij Duurstede in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 457.000
  • Gemiddelde verkooptijd 75
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -155.000
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over Winvest makelaardij Wijk bij Duurstede
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Winvest makelaardij Wijk bij Duurstede verkoopt

Winvest makelaardij Wijk bij Duurstede is het meeste actief in Wijk bij Duurstede. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Winvest makelaardij Wijk bij Duurstede woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Winvest makelaardij Wijk bij Duurstede ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wijk bij Duurstede 13 € 462.000
Zwolle 1 € 389.000

Type woningen die Winvest makelaardij Wijk bij Duurstede verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Winvest makelaardij Wijk bij Duurstede diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Winvest makelaardij Wijk bij Duurstede het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
60%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
7%
geschakelde woning
7%
halfvrijstaande woning
7%
hoekwoning
7%
portiekflat
7%
vrijstaande woning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Winvest makelaardij Wijk bij Duurstede

Wat kost Winvest makelaardij Wijk bij Duurstede bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Winvest makelaardij Wijk bij Duurstede voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Winvest makelaardij Wijk bij Duurstede je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is Winvest makelaardij Wijk bij Duurstede actief?

+

Winvest makelaardij Wijk bij Duurstede heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Wijk bij Duurstede en Zwolle.

In welk prijssegment is Winvest makelaardij Wijk bij Duurstede actief?

+

Winvest makelaardij Wijk bij Duurstede is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Winvest makelaardij Wijk bij Duurstede actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 457.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Wijk bij Duurstede

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Wijk bij Duurstede en vergelijkbaar is aan Winvest makelaardij Wijk bij Duurstede. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!