Gaaff Wonen Makelaardij

Gaaff Wonen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Gaaff Wonen Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Gaaff Wonen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Gaaff Wonen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Gaaff Wonen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 336.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -194.000
  • Aantal transacties 17
Meer informatie over Gaaff Wonen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Gaaff Wonen Makelaardij verkoopt

Gaaff Wonen Makelaardij is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Gaaff Wonen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Gaaff Wonen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 12 € 296.000
Rotterdam 2 € 310.000
Leidschendam 2 € 600.000
Rijswijk 1 € 338.000

Type woningen die Gaaff Wonen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Gaaff Wonen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Gaaff Wonen Makelaardij het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
22%
maisonnette
22%
tussenwoning
22%
eindwoning
11%
portiekflat
11%
portiekwoning
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gaaff Wonen Makelaardij

Wat kost Gaaff Wonen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Gaaff Wonen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Gaaff Wonen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Gaaff Wonen Makelaardij actief?

+

Gaaff Wonen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Rotterdam, Leidschendam en Rijswijk.

In welk prijssegment is Gaaff Wonen Makelaardij actief?

+

Gaaff Wonen Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Gaaff Wonen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 336.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Gaaff Wonen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!