@Work Makelaardij

@Work Makelaardij is een makelaar gevestigd in Rotterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt @Work Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. @Work Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rotterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van @Work Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij @Work Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties @Work Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 452.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over @Work Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar @Work Makelaardij verkoopt

@Work Makelaardij is het meeste actief in Rotterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar @Work Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt @Work Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rotterdam 5 € 316.000
Zevenhuizen 1 € 720.000
Bergschenhoek 1 € 865.000

Type woningen die @Work Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat @Work Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat @Work Makelaardij het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
50%
2 onder 1 kapwoning
25%
portiekflat
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in @Work Makelaardij

Wat kost @Work Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van @Work Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer @Work Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is @Work Makelaardij actief?

+

@Work Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rotterdam, Zevenhuizen en Bergschenhoek.

In welk prijssegment is @Work Makelaardij actief?

+

@Work Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar @Work Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 452.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rotterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rotterdam en vergelijkbaar is aan @Work Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!