Makelaars in Poeldijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Poeldijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 15 makelaars actief geweest in Poeldijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Poeldijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Westhof en Dijkpolder.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Poeldijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Poeldijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 511.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -127.000
 • Aantal transacties 29
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Poeldijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Poeldijk

In Poeldijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 453.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -127.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Poeldijk.

Bij de verkoop van een huis in Poeldijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 123 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 453.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Poeldijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Poeldijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 511.000.

Het meest voorkomende energielabel in Poeldijk is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Poeldijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Poeldijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Poeldijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Poeldijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Rijnpoort Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Poeldijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Poeldijk.

 • Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 291.000
  Woningen verkocht
  4
 • Verkooptijd
  69 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 489.000
  Woningen verkocht
  4
 • Verkooptijd
  93 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 837.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 448.000
  Woningen verkocht
  3

Populaire buurten in Poeldijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Poeldijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Poeldijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Westhof en Dijkpolder

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 604.000
  Woningen verkocht
  11
 • 2. Poeldijk Noord

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 427.000
  Woningen verkocht
  9
 • 3. Poeldijk Centrumgebied

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 383.000
  Woningen verkocht
  6
 • 4. Buitengebied Poeldijk-West

  Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 435.000
  Woningen verkocht
  2
 • 5. Buitengebied Poelldijk-Oost

  Verkooptijd
  172 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.150.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Poeldijk

In Poeldijk zijn de afgelopen maand 29 woningen verkocht. Makelaar Rijnpoort Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Poeldijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Wateringseweg 51 Helm & Heus Makelaars € 1.150.000
Hofje van Maat 23 A A&N Vastgoed € 875.000
Hofje van Maat 26 Helm & Heus Makelaars € 865.000
Tricht 7 Rijnpoort Makelaars € 860.000
Verburghlaan 75 Santen & Gasille Makelaars € 680.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Poeldijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Poeldijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 15 makelaars actief geweest in Poeldijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Poeldijk.

Wat kost een makelaar in Poeldijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Poeldijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Poeldijk van € 5.100 tot € 6.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Poeldijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Poeldijk zijn € 2.600 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Poeldijk?

+

De meest verkopende makelaar van Poeldijk is Rijnpoort Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Poeldijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Poeldijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Poeldijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Poeldijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!