Van Baar Makelaars

Van Baar Makelaars is een makelaar gevestigd in Naaldwijk. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Van Baar Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Baar Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Naaldwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Baar Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Baar Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 501.000
  • Gemiddelde verkooptijd 55
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -62.000
  • Aantal transacties 21
Meer informatie over Van Baar Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Baar Makelaars verkoopt

Van Baar Makelaars is het meeste actief in Naaldwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Baar Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Baar Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
‘s-Gravenzande 6 € 555.000
Naaldwijk 4 € 490.000
Poeldijk 3 € 448.000
Monster 2 € 622.000
Den Haag 2 € 212.000

Type woningen die Van Baar Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Baar Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Baar Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
25%
vrijstaande woning
25%
2 onder 1 kapwoning
20%
hoekwoning
15%
bovenwoning
5%
portiekwoning
5%
tussenverdieping
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Baar Makelaars

Wat kost Van Baar Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Baar Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Baar Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.800.

Waar is Van Baar Makelaars actief?

+

Van Baar Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in ‘s-Gravenzande, Naaldwijk, Poeldijk, Monster en Den Haag.

In welk prijssegment is Van Baar Makelaars actief?

+

Van Baar Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Baar Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 501.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Naaldwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Naaldwijk en vergelijkbaar is aan Van Baar Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!