Opschoor Makelaar

Opschoor Makelaar is een makelaar gevestigd in Maassluis. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Opschoor Makelaar hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Opschoor Makelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Maassluis en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Opschoor Makelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Opschoor Makelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 381.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -32.000
  • Aantal transacties 50
Meer informatie over Opschoor Makelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Opschoor Makelaar verkoopt

Opschoor Makelaar is het meeste actief in Maassluis. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Opschoor Makelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Opschoor Makelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Maassluis 46 € 364.000
Maasland 3 € 546.000
Maasdijk 1 € 660.000

Type woningen die Opschoor Makelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Opschoor Makelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Opschoor Makelaar het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
46%
hoekwoning
21%
maisonnette
8%
portiekwoning
8%
2 onder 1 kapwoning
5%
galerijflat
5%
halfvrijstaande woning
3%
vrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Opschoor Makelaar

Wat kost Opschoor Makelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Opschoor Makelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Opschoor Makelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Opschoor Makelaar actief?

+

Opschoor Makelaar heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Maassluis, Maasland en Maasdijk.

In welk prijssegment is Opschoor Makelaar actief?

+

Opschoor Makelaar is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Opschoor Makelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 381.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Maassluis

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Maassluis en vergelijkbaar is aan Opschoor Makelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!