Makelaars in Rozenburg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Rozenburg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 27 makelaars actief geweest in Rozenburg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Rozenburg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Rozenburg.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Rozenburg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Rozenburg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 306.000
 • Gemiddelde verkooptijd 31
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -3.000
 • Aantal transacties 100
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Rozenburg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Rozenburg

In Rozenburg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 294.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -3.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Rozenburg.

Bij de verkoop van een huis in Rozenburg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 99 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 294.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Rozenburg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Rozenburg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 306.000.

Het meest voorkomende energielabel in Rozenburg is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Rozenburg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Rozenburg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Rozenburg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Rozenburg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Honkvast Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Rozenburg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Rozenburg.

Populaire buurten in Rozenburg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Rozenburg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Rozenburg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Rozenburg

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 306.000
  Woningen verkocht
  100

Top 5 woningen verkocht in Rozenburg

In Rozenburg zijn de afgelopen maand 100 woningen verkocht. Makelaar Honkvast Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Rozenburg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Meerkoet 9 Dolphijn NVM Makelaardij € 700.000
Aalscholver 5 Ooms Makelaars € 599.000
de Noordbank 26 Honkvast Makelaardij € 585.000
Acacialaan 17 Honkvast Makelaardij € 550.000
Gladiolenlaan 16 Honkvast Makelaardij € 475.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rozenburg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Rozenburg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 27 makelaars actief geweest in Rozenburg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Rozenburg.

Wat kost een makelaar in Rozenburg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Rozenburg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Rozenburg van € 3.100 tot € 3.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Rozenburg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Rozenburg zijn € 1.500 a € 2.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Rozenburg?

+

De meest verkopende makelaar van Rozenburg is Honkvast Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Rozenburg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Rozenburg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Rozenburg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Rozenburg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!