3D Makelaars B.V.

3D Makelaars B.V. is een makelaar gevestigd in Schiedam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt 3D Makelaars B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. 3D Makelaars B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Schiedam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van 3D Makelaars B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties 3D Makelaars B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 314.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -16.000
  • Aantal transacties 94
Meer informatie over 3D Makelaars B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar 3D Makelaars B.V. verkoopt

3D Makelaars B.V. is het meeste actief in Schiedam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar 3D Makelaars B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt 3D Makelaars B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Schiedam 70 € 314.000
Vlaardingen 20 € 330.000
Rotterdam 2 € 317.000
Spijkenisse 1 € 285.000

Type woningen die 3D Makelaars B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat 3D Makelaars B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat 3D Makelaars B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
42%
galerijflat
17%
portiekwoning
11%
bovenwoning
8%
maisonnette
6%
2 onder 1 kapwoning
5%
benedenwoning
5%
eindwoning
5%
hoekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in 3D Makelaars B.V.

Wat kost 3D Makelaars B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van 3D Makelaars B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer 3D Makelaars B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is 3D Makelaars B.V. actief?

+

3D Makelaars B.V. heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Schiedam, Vlaardingen, Rotterdam en Spijkenisse.

In welk prijssegment is 3D Makelaars B.V. actief?

+

3D Makelaars B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar 3D Makelaars B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 314.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Schiedam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Schiedam en vergelijkbaar is aan 3D Makelaars B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!