Stonevest Makelaardij

Stonevest Makelaardij is een makelaar gevestigd in Nijmegen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Stonevest Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Stonevest Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nijmegen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Stonevest Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Stonevest Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Stonevest Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 646.000
  • Gemiddelde verkooptijd 68
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Stonevest Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Stonevest Makelaardij verkoopt

Stonevest Makelaardij is het meeste actief in Nijmegen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Stonevest Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Stonevest Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nijmegen 2 € 825.000
Den Haag 1 € 289.000

Type woningen die Stonevest Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Stonevest Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Stonevest Makelaardij het meeste verkoopt is benedenwoning.

benedenwoning
50%
hoekwoning
25%
portiekflat
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Stonevest Makelaardij

Wat kost Stonevest Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Stonevest Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Stonevest Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.200 en de € 4.800.

Waar is Stonevest Makelaardij actief?

+

Stonevest Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nijmegen en Den Haag.

In welk prijssegment is Stonevest Makelaardij actief?

+

Stonevest Makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Stonevest Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 646.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nijmegen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nijmegen en vergelijkbaar is aan Stonevest Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!