Makelaars in Berg en Dal

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Berg en Dal, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 14 makelaars actief geweest in Berg en Dal. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Berg en Dal helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Laag Berg en Dal.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Berg en Dal zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Berg en Dal afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 457.000
 • Gemiddelde verkooptijd 51
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 26.000
 • Aantal transacties 24
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Berg en Dal
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Berg en Dal

In Berg en Dal is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 327.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 26.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Berg en Dal.

Bij de verkoop van een huis in Berg en Dal is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 113 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 327.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Berg en Dal. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Berg en Dal weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 457.000.

Het meest voorkomende energielabel in Berg en Dal is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Berg en Dal. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Berg en Dal

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Berg en Dal? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Berg en Dal. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Disveld Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Berg en Dal, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Berg en Dal.

Populaire buurten in Berg en Dal

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Berg en Dal? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Berg en Dal. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Laag Berg en Dal

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 475.000
  Woningen verkocht
  15
 • 2. Hoog Berg en Dal

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 396.000
  Woningen verkocht
  8
 • 3. Buitengebied Berg en Dal

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 675.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Berg en Dal

In Berg en Dal zijn de afgelopen maand 24 woningen verkocht. Makelaar Disveld Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Berg en Dal.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kwakkenberglaan 3 Kolmeijer makelaars € 1.200.000
Wylerbergpark 11 Gaby Payens Makelaars € 945.000
Stollenbergweg 14 Soeteman Makelaars € 895.000
De Meerberg 43 Verbeek Makelaars € 675.000
Stollenbergweg 63 Strijbosch Thunnissen Makelaars € 645.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Berg en Dal

Hoeveel makelaars zijn er actief in Berg en Dal?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 14 makelaars actief geweest in Berg en Dal. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Berg en Dal.

Wat kost een makelaar in Berg en Dal?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Berg en Dal is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Berg en Dal van € 4.600 tot € 5.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Berg en Dal?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Berg en Dal zijn € 2.300 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Berg en Dal?

+

De meest verkopende makelaar van Berg en Dal is Disveld Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Berg en Dal zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Berg en Dal?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Berg en Dal aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Berg en Dal.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!