Bob Witteveen Makelaardij

Bob Witteveen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Nijmegen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bob Witteveen Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bob Witteveen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nijmegen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bob Witteveen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bob Witteveen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 288.000
  • Gemiddelde verkooptijd 25
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -102.000
  • Aantal transacties 19
Meer informatie over Bob Witteveen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bob Witteveen Makelaardij verkoopt

Bob Witteveen Makelaardij is het meeste actief in Nijmegen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bob Witteveen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bob Witteveen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nijmegen 14 € 294.000
Lent 1 € 350.000
Huissen 1 € 295.000
Arnhem 1 € 199.000
Berg en Dal 1 € 250.000

Type woningen die Bob Witteveen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bob Witteveen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bob Witteveen Makelaardij het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
33%
tussenwoning
33%
bovenwoning
20%
benedenwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bob Witteveen Makelaardij

Wat kost Bob Witteveen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bob Witteveen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bob Witteveen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.200.

Waar is Bob Witteveen Makelaardij actief?

+

Bob Witteveen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nijmegen, Lent, Huissen, Arnhem en Berg en Dal.

In welk prijssegment is Bob Witteveen Makelaardij actief?

+

Bob Witteveen Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bob Witteveen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 288.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nijmegen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nijmegen en vergelijkbaar is aan Bob Witteveen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!