Van Anken Makelaardij o.g. B.V.

Van Anken Makelaardij o.g. B.V. is een makelaar gevestigd in Nijmegen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Van Anken Makelaardij o.g. B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Anken Makelaardij o.g. B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nijmegen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Anken Makelaardij o.g. B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Anken Makelaardij o.g. B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 549.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 99.000
  • Aantal transacties 25
Meer informatie over Van Anken Makelaardij o.g. B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Anken Makelaardij o.g. B.V. verkoopt

Van Anken Makelaardij o.g. B.V. is het meeste actief in Nijmegen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Anken Makelaardij o.g. B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Anken Makelaardij o.g. B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nijmegen 21 € 534.000
Lent 1 € 595.000
Malden 1 € 698.000
Arnhem 1 € 415.000
Beuningen Gld 1 € 809.000

Type woningen die Van Anken Makelaardij o.g. B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Anken Makelaardij o.g. B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Anken Makelaardij o.g. B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
36%
2 onder 1 kapwoning
23%
hoekwoning
18%
portiekwoning
14%
vrijstaande woning
9%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Anken Makelaardij o.g. B.V.

Wat kost Van Anken Makelaardij o.g. B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Anken Makelaardij o.g. B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Anken Makelaardij o.g. B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.100.

Waar is Van Anken Makelaardij o.g. B.V. actief?

+

Van Anken Makelaardij o.g. B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nijmegen, Lent, Malden, Arnhem en Beuningen Gld.

In welk prijssegment is Van Anken Makelaardij o.g. B.V. actief?

+

Van Anken Makelaardij o.g. B.V. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Anken Makelaardij o.g. B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 549.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nijmegen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nijmegen en vergelijkbaar is aan Van Anken Makelaardij o.g. B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!