Eerden Makelaardij & Taxatie

Eerden Makelaardij & Taxatie is een makelaar gevestigd in Beek (GLD). Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Eerden Makelaardij & Taxatie hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Eerden Makelaardij & Taxatie is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Beek (GLD) en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Eerden Makelaardij & Taxatie. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Eerden Makelaardij & Taxatie zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Eerden Makelaardij & Taxatie in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 455.000
  • Gemiddelde verkooptijd 66
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Eerden Makelaardij & Taxatie
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Eerden Makelaardij & Taxatie verkoopt

Eerden Makelaardij & Taxatie is het meeste actief in Beek (GLD). Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Eerden Makelaardij & Taxatie woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Eerden Makelaardij & Taxatie ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Beek (GLD) 1 € 455.000

Type woningen die Eerden Makelaardij & Taxatie verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Eerden Makelaardij & Taxatie diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Eerden Makelaardij & Taxatie het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Eerden Makelaardij & Taxatie

Wat kost Eerden Makelaardij & Taxatie bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Eerden Makelaardij & Taxatie voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Eerden Makelaardij & Taxatie je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is Eerden Makelaardij & Taxatie actief?

+

Eerden Makelaardij & Taxatie heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Beek (GLD).

In welk prijssegment is Eerden Makelaardij & Taxatie actief?

+

Eerden Makelaardij & Taxatie is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Eerden Makelaardij & Taxatie actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 455.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Beek (GLD)

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Beek (GLD) en vergelijkbaar is aan Eerden Makelaardij & Taxatie. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!