Welwonend Makelaardij

Welwonend Makelaardij is een makelaar gevestigd in Vleuten. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Welwonend Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Welwonend Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Vleuten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Welwonend Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Welwonend Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 546.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 83.000
  • Aantal transacties 59
Meer informatie over Welwonend Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Welwonend Makelaardij verkoopt

Welwonend Makelaardij is het meeste actief in Vleuten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Welwonend Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Welwonend Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Vleuten 21 € 550.000
Utrecht 14 € 554.000
De Meern 9 € 631.000
Maarssen 2 € 387.000
Nieuwegein 2 € 448.000

Type woningen die Welwonend Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Welwonend Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Welwonend Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
44%
hoekwoning
12%
vrijstaande woning
12%
2 onder 1 kapwoning
10%
portiekflat
10%
geschakelde woning
6%
benedenwoning
4%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
portiekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Welwonend Makelaardij

Wat kost Welwonend Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Welwonend Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Welwonend Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.100.

Waar is Welwonend Makelaardij actief?

+

Welwonend Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Vleuten, Utrecht, De Meern, Maarssen en Nieuwegein.

In welk prijssegment is Welwonend Makelaardij actief?

+

Welwonend Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Welwonend Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 546.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Vleuten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Vleuten en vergelijkbaar is aan Welwonend Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!