Makelaars in Bunnik

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bunnik, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 26 makelaars actief geweest in Bunnik. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bunnik helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bunnik.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bunnik zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Bunnik afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 595.000
 • Gemiddelde verkooptijd 39
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -118.000
 • Aantal transacties 63
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bunnik
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bunnik

In Bunnik is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 444.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -118.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Bunnik.

Bij de verkoop van een huis in Bunnik is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 136 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 444.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bunnik. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bunnik weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 595.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bunnik is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bunnik. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bunnik

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bunnik? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bunnik. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat RMA \ VERECOS de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bunnik, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bunnik.

Populaire buurten in Bunnik

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bunnik? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bunnik. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bunnik

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 600.000
  Woningen verkocht
  60
 • 2. Vechten

  Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 487.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Bunnik

In Bunnik zijn de afgelopen maand 63 woningen verkocht. Makelaar RMA \ VERECOS verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bunnik.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dorpsstraat 3 Paul Thijssen makelaars € 1.150.000
Prinses Beatrixstraat 24 Molenbeek Makelaars € 1.069.000
Kampweg 6 Halbertsma van den Boom € 960.000
van Zijldreef 7 Molenbeek Makelaars € 950.000
J F Kennedylaan 40 RMA \ VERECOS € 859.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bunnik

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bunnik?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 26 makelaars actief geweest in Bunnik. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bunnik.

Wat kost een makelaar in Bunnik?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bunnik is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bunnik van € 6.000 tot € 7.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bunnik?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bunnik zijn € 3.000 a € 4.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bunnik?

+

De meest verkopende makelaar van Bunnik is RMA \ VERECOS. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bunnik zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bunnik?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bunnik aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bunnik.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!