Mechel Makelaardij

Mechel Makelaardij is een makelaar gevestigd in Breda. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Mechel Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Mechel Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Breda en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Mechel Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Mechel Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 432.000
  • Gemiddelde verkooptijd 47
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 22.000
  • Aantal transacties 28
Meer informatie over Mechel Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Mechel Makelaardij verkoopt

Mechel Makelaardij is het meeste actief in Breda. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Mechel Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Mechel Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Breda 25 € 419.000
Prinsenbeek 1 € 350.000
Apeldoorn 1 € 825.000
Haarlem 1 € 450.000

Type woningen die Mechel Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Mechel Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Mechel Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
51%
eindwoning
14%
2 onder 1 kapwoning
11%
vrijstaande woning
11%
portiekflat
6%
benedenwoning
3%
galerijflat
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Mechel Makelaardij

Wat kost Mechel Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Mechel Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Mechel Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.200.

Waar is Mechel Makelaardij actief?

+

Mechel Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Breda, Prinsenbeek, Apeldoorn en Haarlem.

In welk prijssegment is Mechel Makelaardij actief?

+

Mechel Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Mechel Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 432.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Breda

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Breda en vergelijkbaar is aan Mechel Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!