Willemars makelaars

Willemars makelaars is een makelaar gevestigd in Breda. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Willemars makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Willemars makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Breda en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Willemars makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Willemars makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 348.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -98.000
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over Willemars makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Willemars makelaars verkoopt

Willemars makelaars is het meeste actief in Breda. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Willemars makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Willemars makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Breda 8 € 343.000
Velp (GLD) 1 € 449.000
Beverwijk 1 € 250.000
Geldrop 1 € 319.000
Koog aan de Zaan 1 € 320.000

Type woningen die Willemars makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Willemars makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Willemars makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
galerijflat
25%
hoekwoning
8%
maisonnette
8%
2 onder 1 kapwoning
4%
benedenwoning
4%
geschakelde woning
4%
portiekflat
4%
vrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Willemars makelaars

Wat kost Willemars makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Willemars makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Willemars makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Willemars makelaars actief?

+

Willemars makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Breda, Velp (GLD), Beverwijk, Geldrop en Koog aan de Zaan.

In welk prijssegment is Willemars makelaars actief?

+

Willemars makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Willemars makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 348.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Breda

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Breda en vergelijkbaar is aan Willemars makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!